~
Onze doelgroepen : Particulieren - MKB - Kantoren - Bedrijven - Horeca

Verwarming

Met een zonnepanelen installatie en een opslagsysteem is het natuurlijk voordeliger om met de opgewekte elektriciteit uw huis te verwarmen met  elektrische verwarming systemen bijvoorbeeld van Herschel, Stiebel Eltron of Masterwatt . Bij elektrisch verwarming wordt niet de lucht maar de massa in een ruimte verwarmd. Infrarood stralen gericht warmte die voelbaar is tot ongeveer drie meter vanaf de bron.

Voordelen van elektrische verwarming

  • Met de meeste vormen van elektrische verwarming is een ruimte snel warm.
  • Zonnepanelen op het dak van een woning kunnen de benodigde elektriciteit opwekken. Door een energieopslagsysteem te installeren is het mogelijk om de overdag door de zon opgewekte stroom ’s avonds te gebruiken.
  • De kosten van het aanleggen van elektrische verwarming met losse elementen zijn lager dan die van het installeren van een centraal verwarmingssysteem, of dat nou op aardgas of met gebruikmaking van een warmtepomp is.
  • Elektrische verwarming is decentrale verwarming, de warmte komt van losse elementen. Is er eentje kapot, dan is het een kwestie van alleen dat ene element vervangen.
  • Een fossiele brandstof zoals aardgas is niet nodig.

Ebeos geeft advies, levert EN installeert. Meer weten ? Dat kan via onze Info & Contactpagina !

~